A menyasszonyi ruha kiválasztása az esküvői előkészületek egyik legfontosabb feladata, ezért a következőkben megválaszoljuk az esküvői ruha próbát érintő leggyakoribb kérdéseket:

Kell-e időpontot kérni ruhapróbára?
A bejelentkezés előnye a személyre szabott tanácsadás mellett, hogy elkerülhető az esetleges várakozás. Érdemes idő szánni erre a fontos eseményre, jelentkezz be időben, mert a késő délutáni és a szombati időpontok szezonban már hetekkel előre betelnek. A ruhapróba alkalmanként 1 órát vesz igénybe. Időpontot csak telefonon lehet kérni, e-mail-ben csak egyéb információkkal tudunk szolgálni.

Mennyi idővel az esküvő előtt kell lefoglalnom a ruhámat?
A válasz egyszerű – minél előbb, annál jobb, hiszen a ruha stílusa, színe, a kiegészítők befolyásolhatják a vőlegény öltözékét, a dekorációt is. Legyen ez a biztos pont! Az új kollekciók általában november környékén érkeznek, célszerű következő év áprilisáig megejteni a ruhafoglalást. Ennek oka, hogy májustól már folyamatosan zajlanak az esküvők, a ruhák nincsenek a szalonban, vagy éppen méretre igazítás alatt vannak, ezért sokkal kevesebb lehetőség van mindent felpróbálni, amit szeretnél. A különböző modellekből általában 1-1 darab van, a hétvégék száma padig véges. Kell ennél többet mondanunk?

Kit vigyek magammal a ruhapróbára?
Egy-két számodra fontos személyt, aki jól ismer és elfogadod a véleményét. A ruhapróba rólad szól, ezt ne felejtsd el! Vőlegényedet lehetőleg ne hívd el a próbára, a férfiak többsége köztudottan kevésbé lelkesedik a vásárlásért, a próbákért, nyűgözd le Őt inkább a nagy napon!

Milyen öltözékben menjek a próbára?
Célszerű pánt nélküli melltartót viselni, mivel a ruhák nagy része is ilyen. Ha lehet, ne sminkeld ki magad, mert az könnyen foltot hagyhat a ruhán.

Mi történik, szalonban a próba során?
Megmutatjuk katalógusainkat, ahonnan kiválaszthatod azokat a ruhákat, amelyek tetszenek. Időt takaríthatsz meg a próbához, ha már előtte weboldalunkról kigyűjtöd a neked tetsző modellek neveit. Honlapunkon teljes kínálatunkat megtalálod. Ha bizonytalan vagy abban, hogy milyen ruhát szeretnél, célszerű többféle stílust felpróbálni. Nem érdemes a fogason lógó ruhákat egyesével megnézegetni, mert teljesen mást mutatnak a viselés során. Hallgass a tanácsadó munkatárs véleményére, hiszen több száz elégedett ügyfelet szolgált már ki, szinte az első percben tudni fogja, mi áll jól Neked! Ne ijedj meg, ha a kiválasztott ruha nem passzol tökéletesen az alakodhoz, hiszen minden ember más és más! Fontos tehát, hogy megbízz a szakértelmünkben: alakítást követően a ruha kifogástalanul fog mutatni rajtad!

Milyenek a kölcsönzési díjak a Stella szalonban?
A ruhák kölcsönzési díja: 30 0000 Ft-tó l-100 000 Ft-ig terjed. Az egyes modellek konkrét áráról személyesen tudunk felvilágosítást adni, e-mail-en, telefonon sajnos erre nincs mód és felesleges is, mert az ár információ a ruhapróba nélkül semmit nem mond.

Miért válasszam a Stella szalont?
Mert ügyfeleink nagy része ajánlásra érkezik Mert nálunk jó a légkör, oldott hangulatúak a próbák, udvarias és segítőkész a kiszolgálás. Jó tanács! Bízzál magadban! Ha a próba során egy és csakis egy ruha igazán megdobogtatja a szívedet és mosolyogsz a tükörben, akkor nem érdemes tovább keresgélni. Hidd el, minél több helyre mész el próbálni, annál nehezebb lesz a döntés!